Verkoeling in de zomer: de nieuwste producten

De temperaturen zijn helaas weer iets gezakt, maar we hebben het volste vertrouwen in een mooie, warme zomer! Waarbij we lekker een vegetarische barbecue kunnen organiseren.

We mogen natuurlijk helemaal niet klagen met die heerlijke zomerse dagen vorige maand, maar eerlijk is eerlijk: bij tropische temperaturen zijn we hard toe aan een beetje verkoeling. Deze nieuwe items bieden de beste verkoeling!

Waterflessen van solo

Eva Solo waterflessen vanaf € 24,95

Laat maar waaien

Wil je de lucht binnenshuis niet alleen lekker koel houden, maar ook sprankelend schoon? Dan biedt de Dyson Pure Cool de uitkomst. Deze luchtreiniger én ventilator ineen zorgt ervoor dat 99,5% van de allergenen uit de lucht worden verwijderd en blaast koele, schone lucht de ruimte in. Kan ook je innerlijke zelf wel wat verkoeling gebruiken? Serveer koel water in deze mooie karaf mét handige spies waar je verfrissende stukjes fruit aan kunt prikken. Dat maakt je drankje wel heel fris en fruitig! Ook nog wat ijs toevoegen? De krachtige Bugatti Vento powerblender crusht in no time ijsblokjes.

Zomerse producten 1

Dyson Pure Cool ventilator € 499 | Eva Solo karaf € 49,95 | Bugatti Vento powerblender € 1500

Ice, ice, baby

Zeggen we zomer, dan zeg jij natuurlijk ijs! Als wij mogen kiezen, blijft Italiaans ijs de onbetwiste favoriet. Met de Gelato Expert ijsmachine van Magimix maak je zelf echt Italiaans ijs. Binnen een half uur is het romige ijs klaar en dan is het alleen nog een kwestie van opscheppen! Met behulp van de Joseph Joseph ijsschep creëer je in een mum van tijd de ene ijscoupe na de andere. Serveer ze uit op het handige Kastehelmi dienblad van iittala, daarop is genoeg ruimte voor een heleboel ijscoupes. Zo kom je die tropische dagen wel door.

Zomerse producten 2

Joseph Joseph ijsschep € 15,95 | Magimix ijsmachine € 599 | iittala dienblad € 35,90

Meer recepten

Cajun aardappelschotel met quesadilla’s

Mexicaans
4 personen   40 minuten    Vegatarisch

Indiase Vindaloo met bloemkool

Indiaas
4 personen   30 minuten

Tri­co­lo­re put­ta­nes­ca

Italiaans
4 personen   20 minuten    Vegatarisch

Plaats een reactie

Laat je inspireren, blijf op de hoogte en volg Wessalicious op Instagram