Over

wessaliciousDe essentie van lekker eten reikt verder dan de smaakpapillen op je tong en de heerlijke geur die het achterlaat in de keuken. Lekker eten begint al bij het zoeken naar een leuk recept, boodschappen doen, het klaarmaken van een gerecht, het opdienen op tafel. De vegetarische keuken maakt zijn opmars, dat is niet alleen beter voor het milieu en de dieren, maar ook voor onszelf. Vlees hebben we van naturen nodig, maar geen overvloed zoals vele die kennen.

Wessalicious.com bewijst dat de vegetarische keuken alles behalve saai is. Ze gaan opzoek naar overheerlijk wereldgerechten en steken die al dan niet in een vegetarisch jasje. Laat je meevoeren naar het verre Oosten, bruisende Mexico, warme Afrika of de eenvoudige Italiaanse keuken zonder hiervoor de hele wereld te hoeven doorkruisen. Uiteraard is er ook plaats voor lekkere nagerechten, ontbijt, taarten, gebakjes, soepen, feestgerechten, gourmet en voor in de Zomer heerlijke (vegetarische) barbecue gerechten.

Op Wessalicious.com vind je naast recepten ook een handige maattabel, receptentips voor verschillende gelegenheden, groenten en fruit seizoenskalender, eigen kookboek, een footblog, enzovoorts. Meer informatie vind je terug op de FAQ-pagina.

De recepten op wessalicious zijn vegetarisch, soms vegan en worden eerst door mezelf klaargemaakt voor ze op de website verschijnen. Bovendien worden alle foto's van het eindresultaat zelf gemaakt, zonder bewerking of trucjes. Hierdoor weet je precies wat jij op tafel zet. Probeer vooral zelf de recepten uit en laat je inspireren door al die hemelse lekkernijen en gerechten.

Wessalicious.com is bedacht en wordt regelmatig voorzien van nieuwe heerlijke recepten en blogitems door Wesley Fabry, eveneens de chefkok van de website. Samen met Richard IJzermans, mede de huisfotograaf, is deze website tot stand gekomen.

Enchiladas met zoe­te aard­ap­pel

Laat je inspireren, blijf op de hoogte en volg Wessalicious op Instagram