New in town: de mooiste koffieproducten

Koffie, koffie, lekker bakkie koffie. Wij kunnen de tekst van dit beroemde lied over het favoriete warme drankje alleen maar beamen: koffie, wat knapt een mens daarvan op! Van slow coffee tot een latte macchiato uit de volautomaat: we zetten de nieuwste koffieproducten voor je op een rij. Zoals de KINTO Slow Coffee Style koffiemaker 0,6 L en meer.

Capsulemachines en cafetières

Dat functionaliteit en mooie vormgeving perfect samengaan, bewijst de speciale verjaardagseditie van de illy FrancisFrancis X1 wel. Deze capsulemachine heeft een prachtige vintage look, maar is wel voorzien van de nieuwste technologie. Het beste van twee werelden! Ben je meer een liefhebber van koffie uit de cafetière? Dan mag de Stelton Theo niet ontbreken. Deze aardewerken cafetière houdt de warmte van je koffie goed vast en zorgt voor heerlijk, helder bakkie.

Koffiespecial


Iittala Teema beker € 15,50 | Stelton Theo cafetière € 74,95 | illy espressomachine € 399

Van volautomaat tot slow coffee

Gemak dient de mens. We verzekeren je: met de Jura E8 espressomachine wordt het maken van een heerlijke koffiespecialiteit heel makkelijk! In no time staat een van de 12 verschillende koffiespecialiteiten voor je neus. Liever slow coffee? Ga dan aan de slag met de hoogwaardige, koperkleurige ROK Espresso koffiemaker. En een kopje koffie dat met zo veel liefde en aandacht is gezet, serveer je natuurlijk in stijl. De kop én schotel van Serax zijn daarvoor perfect.

Koffiespecial jura


Jura espressomachine € 1199 | ROK Espresso koffiemaker € 189 | Serax kop & schotel 4 st. € 55,80

Meer recepten

Vegetarische Bobotie met linzen

Afrikaans
4 personen   40 minuten    Vegatarisch

Bladerdeeg kersengebak

4 stuks   1 uur

Nostalgische cake met koekbodem

Nederlands
1    2 uur

Plaats een reactie

Laat je inspireren, blijf op de hoogte en volg Wessalicious op Instagram