Voorjaar op tafel: de nieuwste kookproducten

Eindelijk: de lente is weer begonnen! Dat betekent dat het weer de hoogste tijd is voor kleurrijke salades op je bord en frisse smoothies in het glas. En vergeet natuurlijk de koningin van de groente niet, want vanaf volgende week is de asperge weer volop verkrijgbaar. Wij zijn toe aan een vleugje voorjaar op tafel!

accessoires voor op de lente tagel
iittala X Issey Miyake vanaf € 25,90

Goud op je bord

Op donderdag 14 april is de officiële start van het aspergeseizoen en wij kunnen niet wachten tot het zover is! Dus leg deze stijlvolle servetten van iittala X Issey Miyake maar vast op tafel. Maak je over de bereiding van asperges vooral geen zorgen: dat kun je met een gerust hart overlaten aan de multifunctionele stoomkoker van Magimix. En wil je de asperges in stijl serveren? Dan is de iittala Alvar Aalto schaal natuurlijk een prachtige eyecatcher.

stoomkoker, servetten en schaal

iittala X Issey Miyake servet € 39,90 | Magimix stoomkoker € 249 | iittala Alvar Aalto schaal € 69

Fris & fruitig

Is het geen plaatje, deze mintgroene Attivo blender van Bianco? Met zo’n gebruiksvriendelijke blender op het aanrecht wil je het liefst niets anders meer dan zelf smoothies, soep of sorbetijs maken. Dit pareltje kan het allemaal! Ook belangrijk nu het weer warmer wordt: voldoende water drinken. Met water reinig je je lichaam en deze waterfilterkaraf van Brita reinigt het water voor je. En wil je het water nog een extra frisse twist geven? Pluk dan een takje verse munt van je zelfgekweekte muntplantje uit dit Rig-Tig kruidenpotje. Lang leve de lente!

blender, karaf en kruidenpotje

Bianco Attivo blender € 399 | Brita waterfilterkaraf € 32,20 | Rig-Tig kruidenpotje € 22,99

Meer recepten

Oosterse noedels met tofu-spiesjes

Aziatisch
4 personen   30 minuten    Vegatarisch

Mini lasagne’s van wraps

Italiaans
12 stuks   45 minuten    Vegatarisch

Pepernotencake

8 personen   1 uur 30 minuten

Plaats een reactie

Laat je inspireren, blijf op de hoogte en volg Wessalicious op Instagram