Feestje vieren met vegan catering? Dit zijn de mogelijkheden!

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te vegan te worden. En dat is natuurlijk een goede ontwikkeling. Maar het kan ook lastige situaties opwekken. Bijvoorbeeld op een feestje. Ben jij vegan of komen er gasten die vegan zijn op jouw feestje? En wil je een lekker buffet bestellen? Dan kan dat best lastig zijn. Maar wees gerust. Er zijn nog altijd mogelijkheden, en die nemen we graag met je door.

Vegan catering aanbieders

Zoals we al eerder hebben genoemd worden steeds meer mensen vegan. En dat valt natuurlijk ook cateraars op. Daarom zijn er vandaag de dag steeds meer caterings te vinden die vegan gerechten aanbieden. En er zijn zelfs complete vegan catering aanbieders. Denk bijvoorbeeld aan deze catering in Breda die volledig vegan is. Dit is natuurlijk de beste optie die je hebt. Omdat dit soort restaurants vegan hun specialiteit hebben gemaakt.

Kies een catering die veel vegan gerechten aanbiedt

Er zijn ook bepaalde cateraars die veel vegan gerechten aanbieden. Dit zijn bijvoorbeeld cateraars met gerechten uit Aziatische keuken. Sushi is een goed voorbeeld hiervan. Veel sushi gerechten zijn vegan. Er zit rijst in en groente. En zo zijn er nog meer catering aanbieders die niet per se vegan zijn, maar wel veel van dit soort gerechten aanbieden.

Tref een goede voorbereiding

Wanneer je vegan gerechten wilt serveren op je feestje, is het raadzaam om simpelweg veel onderzoek te doen. Neem vooraf goed de gerechten door van cateraars die je op het oog hebt. Zo zul je zelf vast al veel gerechten vinden die vegan zijn. Je kunt natuurlijk ook afspraken maken met een cateraar. Op deze manier kunnen zij aangeven of ze lekkere vegan gerechten kunnen aanbieden. Ook kun je zelf je favoriete vegan gerechten doorgeven.

Zoals je ziet zijn er verschillende opties om alsnog vegan catering aan te bieden op je feestje. Je kunt natuurlijk ook beide werelden combineren. Wanneer je veel mensen op je feestje ontvangt die geen vegan zijn, kun je meerdere gerechten aanbieden. Of je kunt natuurlijk voor de volledig vegan variant gaan. Op deze manier leer je jouw gasten die geen vegan zijn meer over vegan eten. Want vegan kan ook zeker lekker zijn!

Meer recepten

Vietnamese noedelsoep

Aziatisch
4 personen   25 minuten    Vegatarisch

Airfryer Quesadilla’s met zelfgemaakte salsa

Mexicaans
4 stuks   20 minuten    Vegatarisch

Plaats een reactie

Laat je inspireren, blijf op de hoogte en volg Wessalicious op Instagram