Wessalicious is genomineerd voor Mooiste Eten Fotoblog

Goed nieuws, we zijn genomineerd voor de Mooiste Eten Fotoblog van MrKortingscode. Zij hebben een aantal food-bloggers uit Nederland geselecteerd die kans maken op een mooie prijs. De bloggers zijn naar eigen zeggen uitgekozen op basis kennis en het inspireren van bezoekers om recepten te proberen en van elk gerecht te genieten door alleen verbeelding te gebruiken.

We zijn dus één van de mooiste eten fotoblogs van Nederland en dat is een prestatie waar we trots op mogen zijn. Wil jij Wessalicious helpen naar de overwinning? Stem dan nu op ons, we zijn je alvast ontzettend dankbaar!


Meer over de Mooiste Eten Fotoblog nominatie

Op de website van MrKortingscode.nl vind altijd de beste kortingcodes en acties van al jouw favoriete onlinewinkels. Deze actie geeft MrKortingscode mogelijkheid om iets terug te doen. Zij belonen hun favoriete bloggers door hen te nomineren voor de Mooiste Eten Fotoblogs. Vervolgens krijgen de bezoekers de mogelijkheid mee te stemmen.

In plaats dat er één winnaar wordt gekozen, wordt het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk gedeeld. Stemmen op wessalicious.com kan nog tot 20 februari 2019 op deze webpagina.

[dt_quote

type=”blockquote”

font_size=”normal”

background=”fancy”

]

Wesley Fabry

Wessalicious is een handige kookwebsite vol met heerlijke recepten. Alles wordt eenvoudig en duidelijk uitgelegd waardoor elk recept ook bij jou thuis een groot succes wordt. Centraal staat de wereldkeuken en is meer dan 97% van onze recepten vegetarisch. De recepten worden eerst door mezelf klaargemaakt voor ze op de website verschijnen. Bovendien worden alle foto’s van het eindresultaat zelf gemaakt, zonder bewerking of trucjes. Hierdoor weet je precies wat jij op tafel zet. Laat je inspireren door al die hemelse lekkernijen en gerechten.

[/dt_quote]

Meer recepten

Pittige zoete nasi

Indonesisch
4 personen   25 minuten    Vegatarisch

Penne met pompoensaus

Italiaans
4 personen   45 minuten    Vegatarisch

Tomatenpilav met kaasburger

Arabisch
4 personen   40 minuten    Vegatarisch

Plaats een reactie

Laat je inspireren, blijf op de hoogte en volg Wessalicious op Instagram