Wessalicious is genomineerd voor Food Blog Awards 2018

Goed nieuws, we zijn genomineerd voor de Food Blog Awards 2018 van MrKortingscode. Zij hebben een aantal food-bloggers uit Nederland geselecteerd die kans maken op een mooie prijs. De bloggers zijn naar eigen zeggen uitgekozen op basis van hun kennis en passie voor eten, die vervolgens met de hele wereld wordt gedeeld.

We zijn dus één van de beste foodblogs van Nederland en dat is een prestatie waar we trots op mogen zijn. Wil jij Wessalicious helpen naar de overwinning? Stem dan nu op ons, we zijn je alvast ontzettend dankbaar!

food blog awards 2018


Meer over de Food Blog Awards

Op de website van MrKortingscode.nl vind altijd de beste kortingcodes en acties van al jouw favoriete onlinewinkels. De blog awards geeft MrKortingscode mogelijkheid om iets terug te doen. Zij belonen hun favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. Vervolgens krijgen de bezoekers de mogelijkheid mee te stemmen.

In plaats dat er één winnaar wordt gekozen, wordt het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk gedeeld. Stemmen op wessalicious.com kan nog tot 3 juni 2018 op deze webpagina.

[dt_quote

type=”blockquote”

font_size=”normal”

background=”fancy”

]

Wesley Fabry Wessalicious is een handige kookwebsite vol met heerlijke recepten. Alles wordt eenvoudig en duidelijk uitgelegd waardoor elk recept ook bij jou thuis een groot succes wordt. Centraal staat de wereldkeuken en is meer dan 97% van onze recepten vegetarisch. De recepten worden eerst door mezelf klaargemaakt voor ze op de website verschijnen. Bovendien worden alle foto’s van het eindresultaat zelf gemaakt, zonder bewerking of trucjes. Hierdoor weet je precies wat jij op tafel zet. Probeer vooral zelf de recepten uit en laat je inspireren door al die hemelse lekkernijen en gerechten.

[/dt_quote]

Meer recepten

Hainanese rijst met kipblokjes

Aziatisch
4 personen   30 minuten

Thaise linzen-curry

Thais
4 personen   30 minuten    Vegatarisch

Sambal goreng met gele honingrijst

Indonesisch
4 personen   30 minuten

Plaats een reactie

Laat je inspireren, blijf op de hoogte en volg Wessalicious op Instagram