De lekkerste recepten voor de feestdagen

Het einde van 2019 nadert, dat houdt in dat we het jaar feestelijk afsluiten met de feestdagen. De kerstbomen versieren momenteel de huiskamers en het gezellig tafelen breekt weer aan.

Op Wessalicious vind je tal van recepten terug speciaal voor de feestdagen. Van lekker bakken in het weekend tot het voorbereiden van een lekker diner. Zo kun je in het weekend bijvoorbeeld een overheerlijke zelfgemaakte kerststol maken of leuke kerstbrownies. Op onze speciale pagina voor de feestdagen vind je al onze recepten terug voor deze periode. Uiteraard zijn de meeste recepten vegetarisch.

Ga jij dus gourmetten of een diner samenstellen, denk dan ook aan je vegetarische gast. Want ook zonder vlees kan een gourmet of kerstdiner fantastisch zijn. Al onze gerechten, baksels, desserts en meer vind je hier terug op deze pagina.

Kerstbanner Bol.com

Inspiratie en recepten speciaal voor de feestdagen

Volg ons op Twitter, Facebook of Pinterest en ontvang regelmatig inspiratie speciaal voor de sprankelende feesten. Zo brengen we je op de hoogte van nieuwe recepten, blogs en meer. Klik op onderstaande links om de sociale pagina's te openen.

• Wessalicious op Pinterest
• Wessalicious op Facebook
• Wessalicious op Twitter
• Wessalicious op Google+

feestdagen

Meer recepten

Verse pasta met saffraan-botersaus

Italiaans
4 personen   20 minuten    Vegatarisch

Vegetarische bourguignon met rode bieten

Frans
4 personen   40 minuten    Vegatarisch

Gevulde Avocado met ei

Mexicaans
4 personen   25 minuten    Vegatarisch

Plaats een reactie

Laat je inspireren, blijf op de hoogte en volg Wessalicious op Instagram