Click&Grow Herb Saver: Verleng de levensduur van je verse kruiden

Koken met verse kruiden verbetert de smaak en aroma van gerechten, waardoor ze verfijnder en smaakvoller worden. Als je een hoop verse kruiden in je huis hebt is het soms lastig om ze goed te bewaren, zeker als je ze al geoogst hebt en je losse takjes moet bewaren. Je kunt ze dan bewaren opgerold in nat keukenpapier, maar de Click&Grow Herb Saver is ook een handige oplossing.

Deze opbergbox verlengt de levensduur van je verse kruiden doordat je ze luchtdicht kunt bewaren. Bovendien kun beschikt deze over een klein waterreservoir zodat de kruiden voorzien worden van water. Zo kun je de levensduur van je kruiden tot 3 weken verlengen.

Click & Grow

Click & Grow is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van geautomatiseerde moestuinen voor binnen. Het bedrijf streeft ernaar om het voor mensen gemakkelijk te maken om thuis kruiden, groenten en bloemen te kweken, ongeacht hun ervaring met tuinieren. Click&Grow werd opgericht in Estland en heeft als doel innovatieve technologie te gebruiken om het kweken van planten toegankelijker te maken.

Ik ben al een tijdje in het bezit van een Click & Grow Smart Garden 9. Dit is slimme kweekbak waarin je jouw eigen groenten, fruit, planten, kruiden en bloemen kunt kweken. Hierbij maakt het niet uit waar je de moestuin plaatst, want dankzij het eigen licht- en watersysteem is het apparaat eigenlijk een zelfvoorzienende moestuin die zelf de watertoevoer en licht regelt.

Omdat er gebruik wordt gemaakt van handige Plant Pods, is het kweken van je eigen kruiden en groenten een fluitje van een cent. De plantcapsules bevatten de aarde, zaadjes en voedingsstoffen zodat het kweken uitstekend lukt en gebalanceerd is. Met de Click & Grow-app blijf je op de hoogte van je moestuin en krijg je tips over de gekweekte planten. Lees de volledige Click&Grow review op onze appletips.nl website.

Herb Saver

Heb je kruiden over, dan kun je ze eenvoudig bewaren met de Herb Saver. Deze opbergbox verlengt de levensduur van je verse kruiden doordat je ze luchtdicht kunt bewaren. Bovendien kun beschikt deze over een klein waterreservoir zodat de kruiden voorzien worden van water. Zo kun je de levensduur van je kruiden tot 3 weken verlengen.

Het transparante gedeelte van de Herb Saver aan de voorkant kun je omhoog schuiven zodat je de kruiden erin kunt plaatsen. Dit schuifsysteem is soms wel lastig om te gebruiken wanneer je veel kruiden erin wilt stoppen. Soms zitten de blaadjes van de plant tussen de rand. Het is een handigheidje dat je onder de knie moet krijgen.

Herb Saver Click&Grow

De Herb Saver is gemaakt van plastic en BPA vrij en past in alle standaard koelkastdeuren. Indien gewenst kun je deze na gebruik wassen in de vaatwasmachine zodat deze weer schoon is voor de volgende lading kruiden.

Click&Grow aanschaffen

De Herb Saver is te koop op de website van Click&Grow voor € 21.95. De slimme indoor moestuinen zijn verkrijgbaar bij verschillende webshops of de website van Click&Grow. Bovendien krijg je tijdelijk 30% korting op de kweekbakken tijdens de Black Friday-actie. Met de kortingscode APPLETIPSGROW krijg je minstens 15% korting bij de aanschaf van een moestuin en/of Plant Pods buiten actieperiodes.

Meer recepten

Paasdessert

4 personen   20 minuten

Patatas Bravas met Aioli

Spaans
4 personen   45 minuten    Vegatarisch

Herfstpasta met paddenstoelen

Italiaans
4 personen   25 minuten

Plaats een reactie

Laat je inspireren, blijf op de hoogte en volg Wessalicious op Instagram