Hoe eet je een tompouce?

Nederland houdt van de tompouce, maar hoe eet je nu het beste deze lekkernij? Iedereen heeft zijn of haar eigen manier om tompoezen te eten. Ik zelf haal altijd eerst de bovenkant eraf en deze bewaar ik tot het laatst. Tot ik vandaag zo vlak voor koningsdag dit filmpje doorgestuurd kreeg.

De video van Jan Verschuren toont hoe je het beste een tompouce eet. Eerlijk is eerlijk, het is zowat de beste manier om het gebakje te eten. Je kunt genieten van alle onderdelen zonder dat het langs alle kanten eruit spuit of een knoeiboel wordt. Bekijk onderstaande video om het voorbeeld te bekijken.

Recept voor zelfgemaakte tompouce

Op wessalicious vind je uiteraard een recept terug om je eigen tompoezen te maken, klik hier om het recept te bekijken. Ik ben erg nieuwsgierig hoe jij je tompouce eet, laat het achter in de reacties.

Meer recepten

Linzen met avocado

Mediterraan
4 personen   25 minuten    Vegatarisch

Eenvoudige appel plaatkoek

Nederlands
8 personen   1 uur 30 minuten

Supersnelle pizza wrap

Mexicaans
4 personen   20 minuten

1 gedachte over “Hoe eet je een tompouce?”

  1. Ik eet eerst de onderlaag, dan de bovenlaag en dan de vulling. Die moet zich daar dan wel voor lenen. Moet dus dik en stijf zijn. Hotel New York in Rotterdam heeft de lekkerste tompoucen in mijn regio, met op een tweede plaats Holtkamp in Maassluis! Let op: lange rijen op Koningsdag aldaar! Groet Nicolet

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Laat je inspireren, blijf op de hoogte en volg Wessalicious op Instagram