De Nespresso Prodigio bedien je met een smartphone

De Nespresso Prodigio is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland en België en is een bijzondere koffiemachine. Het is namelijk mogelijk om met behulp van een smartphone en app koffie te zetten.

De Prodigio is voorzien van bluetooth en communiceert zo met jouw smartphone via een applicatie. In de app kun je aangeven hoe sterk de koffie moet zijn, wat voor soort drank je wil zetten en kun je een wekker inplannen zodat de koffie automatisch gezet wordt wanneer je bijvoorbeeld 's ochtends opstaat.

De Nespresso Prodigio app

Via de smartphone of tablet kun je de Nespresso Prodigio bedienen en snel een kopje zetten. Natuurlijk moet de machine voorzien zijn van een cup. Via de app kun je jouw capsulevoorraad bijhouden zodat je precies weet wanneer je opnieuw moet bestellen. Daarnaast kun je het onderhoudsschema van de koffiemachine raadplegen via de applicatie.

nespresso prodigio milk

Het is leuk dat de mogelijkheid er is, maar helaas moet je nog steeds iedere keer cups handmatig toevoegen. Of het een succes gaat worden is nog maar de vraag, maar het begin is er zeker. De Prodigio werkt op zowel de iPhone als android toestellen. Klik hier om de iOS applicatie te downloaden. Vanaf €199 heb je deze koffiemachine al in huis, voor €249 krijg je het model met melkopschuimer.

Klik hier voor meer informatie over de Nespresso Prodigio

Meer recepten

Aardbeienlimonade

5 liter   10 minuten

Frisse rode kool salade

Amerikaans
4 personen   20 minuten    Vegatarisch

Rijstschotel met basilicumroom

Italiaans
4 personen   25 minuten

Plaats een reactie

Laat je inspireren, blijf op de hoogte en volg Wessalicious op Instagram