Dit Nespresso cupje kun je vullen met gemalen koffie

Heel veel huishoudens hebben een Nespresso koffiemachine in huis staan voor een lekkere bakje koffie of espresso. Maar er is één nadeel, de cupjes zijn maar één keer te gebruiken en bovendien belanden ze bij het restafval.

Daar heeft dit kickstarter project een oplossing voor. Een Nespresso cupje die je kunt vullen met gemalen koffie. De WayCap is gemaakt van roestvrij staal is onmisbaar voor iedere Nespresso gebruiker.

WayCap Nespresso cupje

Doordat je de WayCap iedere keer kunt vullen met gemalen koffie is het niet alleen goedkoper voor je portemonnee, maar ook nog eens beter voor het milieu. Na het vullen van de cup schroef je de dop er stevig op en kun je deze plaatsen in je Nespresso koffiemachine, door de speciale gaatjes in van de WayCap wordt het water door de cup heen geperst zodat je de perfecte espresso krijgt. Voor je aan de slag kunt moet je natuurlijk wel eerst een Bonenmaler Kopen om de koffiebonen fijn te malen.

Pantent voor WayCup

De techniek is zo speciaal dat het is gepatenteerd door WayCup. Voorlopig gaat het om een kickstarter-project dat al volledig is gefinancierd. Voor €40 (incl. verzending naar Nederland en België) heb je jouw eigen WayCup die, volgens de huidige planning, in juni/juli geleverd wordt.

Zo werkt het Nespresso cupje

Meer recepten

Zelfgemaakte Nasi met spiegelei

Indonesisch
4 personen   35 minuten    Vegatarisch

Japanse Mie met Shiitake

Japans
4 personen   25 minuten    Vegatarisch

Kokos-pannenkoeken met banaan

Aziatisch
4 personen   30 minuten

Plaats een reactie

Laat je inspireren, blijf op de hoogte en volg Wessalicious op Instagram