Meer informatie over Wesley Fabry

Persoonlijke informatie

Naam: Wesley Fabry
Leeftijd: 34
Nationaliteit: Belg
Woonplaats: Veldhoven, NL

“Mijn uitdaging: vegetarische gerechten spannend maken zodat iedereen ze lekker vindt”

Favorieten

Keuken: Mexicaans
Seizoen: Lente
Gerecht: Vegetarische lasagne
Taart: Worteltaart
Groente: Courgette
Fruit: Aardbei

Meer over mezelf

Ik ben hoofdredacteur en de bedenker van Wessalicious en zorgt regelmatig voor nieuwe recepten en content op deze website. Mijn passie voor koken is al jaren geleden ontstaan toen ik besloot om vlees te verbannen in mijn leven en over te schakelen op een vegetarische levensstijl.

De reden voor een vegetarisch bestaan is naast het corrupte dierenleed, vooral te danken aan het ‘niet zo fan zijn' van vlees. Dat gaf mij wel een uitdaging, vegetarische gerechten spannend maken en al snel werd dit een wereldwijde ontdekking.
 
Naast koken heb ik ook een passie voor Apple, zo ben ik Managing Partner / Hoofdredacteur bij Appletips.nl, een Nederlandstalige website met tips, tricks, informatie, nieuws en tweaks voor gebruikers van Apple producten. Dagelijks kun je hier nieuwe tips terugvinden voor je Apple producten, maar ook informatie over techproducten en diensten.
 
In 2013 heb ik mijn eerste kookboek uitgebracht waarin ik je meeneem op een culinaire wereldreis. Het boek is geen traditioneel kookboek, maar een interactieve iBook speciaal voor de iPad, iPhone en Mac vol met informatieve weetjes en lekkere recepten.

Ontdek de recepten van Wesley

Laat je inspireren, blijf op de hoogte en volg Wessalicious op Instagram