Wesley Fabry

 

Persoonlijke informatie

Naam: Wesley Fabry
Leeftijd: 35
Nationaliteit: Belg
Woonplaats: Veldhoven, NL

“Het is fantastisch om mijn kennis te delen met anderen”

Meer over mezelf

Mijn naam is Wesley Fabry en dit is mijn persoonlijk stukje op het wereld wijde web. Via deze pagina kun je makkelijk met mij in contact komen. Scrol gerust verder om mijn dagelijkse werkzaamheden te bekijken.

Ik ben opgegroeid in België en woon sinds 2012 in Nederland. Mijn interesses zijn erg uiteenlopend, zo heb ik een voorliefde voor dieren, natuur, milieu en reizen. Verder ben ik erg geïnteresseerd in de nieuwste gadgets, web 2.0, fotografie en de hedendaagse manier van communiceren via Social Media.

Eén van mijn hobby's is koken, dat ondertussen is uitgegroeid tot een eigen kookwebsite met lekkere vegetarische wereldgerechten en foodblog. Daarnaast ben ik Featured Creator voor Planet Coaster, in dit Tycoon spel bouw ik achtbanen, pretparken en meer wat ik deel op mijn eigen YouTube kanaal.

CONTACT

Werkzaamheden

Genius Media – Managing Partner

januari 2016 – heden

Als Managing Partner ben ik samen met Richard IJzermans eigenaar van het internetbedrijf Genius Media. Onder deze onderneming vallen verschillende websites zoals appletips.nl, wessalicious.com, raspberrytips.nl en defaults-write.com.

appletips – Managing Partner

december 2011 – heden

Dagelijks ben ik bij appletips.nl verantwoordelijk voor nieuwe content, los ik problemen van lezers op en help ik mee met de dagelijkse gang van zaken op gebied van vormgeving, communicatie en prestaties. Mijn passie voor Apple is al jaren geleden ontstaan en begon verrassend genoeg met een MacBook en iPod. macOS, maar vooral iOS en iPad, hebben geen geheimen voor mij en ik weet vrijwel alle menuopties uit mijn hoofd.

Wessalicious – Managing Director (Founder)

oktober 2012 – heden

Wessalicious.com is de eerste website die ik zelf heb bedacht, ontwikkeld en ik wekelijks voorzie van nieuwe content. Als vegetariër was het voor mij een uitdaging om bestaande vleesgerechten uit de hele wereld om te toveren tot heerlijke vegetarische varianten. Dit bracht me op een idee en zo is Wessalicious ontstaan. Vooral de vegetarische barbecue en recepten speciaal voor de feestdagen zijn een groot succes!

PixelWess89 – Managing Director (Founder & Creator)

januari 2017 – heden

Op de website PixelWess89.com kun je mijn creaties ontdekken die ik gemaakt heb als Featured Creator van Planet Coaster. Dit is een simulatiespel waarbij je je eigen themaparken, attracties en belevingen kunt creëren. Deze creaties kun je onder meer ook bewonderen op mijn YouTube-kanaal in gelikte video's.

raspberrytips & defaults-write – Webredacteur

augustus 2012 – heden

Als webredacteur van defaults-write.com lever ik regelmatig content aan met betrekking tot het activeren van extra opties op een Mac. Met behulp van defaults-write commando's kun je extra functies inschakelen op een Mac. Voor de website raspberrytips.nl werk ik vooral op de achtergrond, denk hierbij aan vormgeving en sociale media.

raspberry tips wessalicious appletips logo defwrite logo

Neem contact op

Gebruik het formulier om met mij in contact te komen. Vul je gegevens in en verstuur je bericht. Ik probeer je zo snel mogelijk te beantwoorden.

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van toepassing.

    Laat je inspireren, blijf op de hoogte en volg Wessalicious op Instagram